(+45) 22 17 94 32 info@ms-service.dk

Erhvervsrengøring i Vejle, Kolding og Fredericia

Mangler du kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring i Trekantsområdet?

Så er vi klar til at hjælpe med pålidelig erhvervsrengøring i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Udover rengøring kan vi hos M.S. Service også bestå med skræddersyede serviceløsninger. I behøver således kun et firma til at håndterer både rengøring og diverse services. Vi tilbyder også rengøring til private.

Vil du gerne høre mere? Ring på +45 22 17 94 32 for et uforpligtende tilbud

Nogle af vores rengøringsområder er virksomheder, boligforeninger, institutioner, produktioner, hvor vi også tilbyder klargøring af biler samt kantinedrift.
Vi kan også leverer alt fra frugtordning til papirvarer og artikler til toilet og køkken. Samtidig kan vores dygtige vinduespudser og sørge for at vinduerne skinner. Uanset opgave, så klarer vi den for dig til fuld tilfredshed. Vi har desuden en fast kontrollør, der kører rundt og tjekker op på, at rengøringen er gjort ordentligt og i overensstemmelse med jeres ønsker.

Miljøvenlig og allergivenlig erhvervsrengøring

Miljø er i højsæde hos M.S. Service, og vi bruger udelukkende svanemærkede produkter, så vi ikke efterlader rester af giftige kemikalier, som kan fremme allergiske reaktioner hos bygningens brugere. Innovator Michael Slisz har mere end 25 års erfaring indenfor rengøring og har haft M.S. Service i over 11 år med stor succes.

Det er vigtigt, at vi kan klare alle de udfordringer, vi bliver stillet overfor, på en god og fin måde. Derfor lytter vi altid til vores kunder og tilpasser vores arbejde til den specifikke opgave.

Vil du høre mere?

Uanset om det drejer sig om daglig, ugentlig, månedlig eller årlig erhvervsrengøring eller kontorrengøring, så er vi på pletten til aftalte tid og sted.

Ring for et uforpligtende tilbud på tlf: +45 22 17 94 32. Sammen finder vi den helt rigtig løsning til netop din virksomhed. Du kan også skrive en mail til os på info@ms-service.dk, og så vil vil vende tilbage hurtigst muligt.

Du kan også besøge vores Facebookside lige her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.