(+45) 22 17 94 32 info@ms-service.dk

Rengøring i Vejle, Kolding og Fredericia for private

Brug for privat rengøring i trekantsområdet?

Vi tilbyder privat rengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og hele trekantsområdet. Vi gør dit hjem rent på den måde, som du ønsker det. Det kan foregå på ugebasis, hver 14. dag eller efter eget ønske. Desuden udfører vi en del rengøring for bofællesskaber, da vi i vores rengøringsfirma er specielt gode til at tage hånd om borgere med særlige behov.

Vi tilbyder også vinduespudsning.

Vil du høre mere? Ring til os på (+45) 22 17 94 32 og få et godt tilbud.

Rengøringsfirma med fokus på fleksibilitet og god service

Vi laver gerne en fast aftale om privat rengøring, som passer til dine behov. Ønsker du mere en enkelt privatrengøring eller hovedrengøring, klarer vi naturligvis også det.
Vi udfører vores arbejde med smil og leverer altid et højt serviceniveau. Det betyder, at vi altid overholder aftalte betingelser og leveringstider. Det gælder dog også i høj grad, mens vi arbejder, hvor vi altid tager god hånd om omgivelser og mennesker.

Miljøvenlig rengøring i hele trekantsområdet

Vi arbejder udelukkende med de mest miljøvenlige produkter, som er gode for indeklimaet, naturen og arbejdsmiljøet. Alle vores produkter er svanemærket, hvilket betyder, at produktet er det mindst miljøbelastende i varegruppen. Svanemærket garanterer også, at  der sættes grænser for udledning af giftige stoffer og indholdet af uønskede stoffer i varen.

Få tilbud på rengøring i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn

Vi udfører ofte rengøring i Fredericia, Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet, men vi tilpasser os kundens behov. Kontakt os endelig på (+45) 22 17 94 32 eller gennem kontaktformularen. Hos os får du altid et godt tilbud på en skræddersyet rengøringsaftale, uanset hvor meget og hvor ofte du har brug for os.

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til din virksomhed, kan du læse mere om vores erhvervsrengøring her.

Du kan også besøge vores Facebookside lige her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.