(+45) 22 17 94 32 info@ms-service.dk

Privat rengøring i Vejle, Kolding og Fredericia

Brug for privat rengøring i trekantsområdet?

Vi tilbyder privat rengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og hele trekantsområdet. Vi gør dit hjem rent på den måde, som du ønsker det. Det kan foregå på ugebasis, hver 14. dag eller efter eget ønske.

Desuden udfører vi en del rengøring for bofællesskaber, da vi er specielt gode til at tage hånd om borgere med særlige behov.

Flesksibilitet og god service

Vi laver gerne en fast aftale om privat rengøring, som passer til dine behov. Ønsker du mere en enkelt privatrengøring eller hovedrengøring, klarer vi naturligvis også det.
Vi udfører vores arbejde med smil og leverer altid et højt serviceniveau. Det betyder, at vi altid overholder aftalte betingelser og leveringstider. Det gælder dog også i høj grad, mens vi arbejder, hvor vi altid tager god hånd om omgivelser og mennesker.

Miljøvenlig rengøring

Vi arbejder udelukkende med de mest miljøvenlige produkter, som er gode for indeklimaet, naturen og arbejdsmiljøet. Alle vores produkter er svanemærket, hvilket betyder, at produktet er det mindst miljøbelastende i varegruppen. Svanemærket garanterer også, at  der sættes grænser for udledning af giftige stoffer og indholdet af uønskede stoffer i varen.

Vi arbejder ofte i Fredericia, Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet, men vi tilpasser os kundens behov. Kontakt os endelig på (+45) 22 17 94 32 eller gennem kontaktformularen.

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til din virksomhed, kan du læse mere om vores erhvervsrengøring her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.