(+45) 22 17 94 32 info@ms-service.dk

Erhvervsrengøring i Vejle, Kolding og Fredericia

Mangler du kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring i Trekantsområdet?

Så er vi klar til at hjælpe med pålidelig erhvervsrengøring i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Udover rengøring kan vi hos M.S. Service også bestå med skræddersyede serviceløsninger. I behøver således kun et firma til at håndterer både rengøring og diverse services.

Ring på 22179432 for et uforpligtende tilbud

Nogle af vores rengøringsområder er virksomheder, boligforeninger, institutioner, produktioner, klargøring af biler samt kantinedrift.
Vi kan også leverer alt fra frugtordning til papirvarer og artikler til toilet og køkken. Uanset opgave, så klarer vi den.
Vi har desuden en fast kontrollør, der kører rundt og tjekker op på, at rengøringen er gjort ordentligt og i overensstemmelse med jeres ønsker.

Miljøvenlig og allergivenlig erhvervsrengøring

Miljø er i højsæde hos M.S. Service, og vi bruger udelukkende svanemærkede produkter, så vi ikke efterlader rester af giftige kemikalier, som kan fremme allergiske reaktioner hos bygningens brugere.
Innovator Michael Slisz har mere end 25 års erfaring indenfor rengøring og har haft M.S. Service i 11 år med stor succes.

Det er vigtigt, at vi kan klare alle de udfordringer vi bliver stillet overfor på en god og fin måde.

Vil du høre mere?

Uanset om det drejer sig om daglig, ugentlig, månedlig eller årlig erhvervsrengøring eller kontorrengøring, så er vi på pletten til aftalte tid og sted.

Ring for et uforpligtende tilbud på tlf: 22 17 94 32. Du kan også skrive en mail til os på info@ms-service.dk, og så vil vil vende tilbage hurtigst muligt.

Du kan også besøge vores Facebookside lige her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.