(+45) 22 17 94 32 info@ms-service.dk

Vinduespudser i Fredericia, Vejle og Kolding

Vinduespudser til privat og erhverv

Er du træt af støvede og beskidte vinduer? Lad MS Service sende en dygtig vinduespudser ud til dig i Vejle, Fredericia eller Kolding. Vi pudser vinduer for private og erhverv i hele Trekantsområdet, og efter vores vinduespudsning og -polering er dine vinduer skinnende rene, så du igen kan nyde udsigten.

Ring til os på 22 17 94 32 for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig uanset om det er til lejligheden, kontorbygningen eller butiksvinduet. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker sammensætter vi den helt rigtige ordning til dig.

Miljøbevidst vinduespudsning og -polering

Der findes rigeligt med kemikalier i verden, og det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til miljøbelastningen i vores virke. Derfor benytter vi udelukkende svanemærkede produkter til vinduespudsning. Det betyder også, at vi aldrig efterlader rester af giftige kemikalier. Miljøvenlige produkter er både til gavn for naturen og for dig, der skal bo eller arbejde, der hvor vi udfører vinduespudsning og rengøring.

Skal vinduespudsningen kombineres med anden rengøring? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde inden for både privat rengøring og erhvervsrengøring. Vi kan løfte de fleste opgaver for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak.

Skal jeres firmabiler også have en klargøring, klarer vi også det. Vi er fleksible med tidspunkter, således at vi henter og bringer bilerne når det passer jer – også i åvningstiden.

Vil du have et tilbud på vinduespudser i Kolding, Vejle eller Fredericia?

God service og et tilfredsstillende slutresultat er højeste prioritet for os. Vi lægger vægt på at løse alle vores opgaver på en fin måde, og så vi aldrig bliver til gene for kunden under arbejdet.
Uanset om det drejer sig om en enkelt pudsning eller en fast aftale, så kan vores vinduespudser løse opgaven. Og det er altid til en fornuftig pris. Vil du have et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave? Kontakt os på telefon 22 17 94 32 eller send en mail til info@ms-service.dk.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.